O nama

Dobrodošli u apartman Arijana!

Želite provesti odmor u Hrvatskoj? Želite privatan smještaj u kojem se možete potpuno opustiti i provesti nezaboravan odmor? Pravo mjesto za vas je apartman Arijana!

Kuća obitelji Nikolić smještena je u Slatinama na otoku Čiovu. Udaljena je 8 km od Trogira i 35 km od Splita. Kuća je u prvom redu do mora, udaljena svega 5 metara od plaže.

Apartman za 2+2 osobe i moguća 2 ležaja u dnevnom dijelu se nalazi na prvom katu i ima prostranu terasu. Apartman se sastoji od: dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, toaletni prostor, dvije spavaće sobe, velika terasa.

Apartman je kvalitetno opremljen i kompletno namješten (stv, klima, perilica za suđe, ručnici, posteljina, kuhinjske krpe, pegla, fen…) Parking osiguran! S obzirom da smo prvi red uz more sa terase vam se pruža jedinstveni pogled na Kaštelanski zaljev.

Šetnicom uz more imate 20 min. do centra Slatina, gdje imate nekoliko marketa, kafića, restorana… Povezani smo brodskim linijama do Trogira i Splita (dva predivna grada pod UNESCO baštinom). Radujemo se vašem dolasku!